Mutasd a legközelebbi autószervizt

Rólunk

EUROREPAR Car Service - a megbízható minőség

Márkafüggetlen szervizelés - pénztárcabarát áron - garanciával

 

 

EUROREPAR Car Service márkafüggetlen autószerviz hálózat munkatársai több éves szakmai gyakorlattal rendelkező, jól képzett szakemberek, aki mindent tudnak a gépjárműkarbantartásról, és az autójavításban is otthon vannak, bármely autómárkával bejelentkezhet szolgáltatásaikra.

 

Gyors és megfizethető autójavítás?


Kiváló minőségű és pénztárcabarát Eurorepar autóalkatrészeinknek köszönhetően szinte a teljes európai modellpaletta - autópark javítását vállaljuk – minimum 2 év alkatrész + szervizmunka jótállás garantálása mellett.

 

Gyári kötelező szerviz, vagy gondoskodó autókarbantartás?


Gépjárműve gyári és szerződéses garanciája biztos kezekben van, nem vész el akkor sem, ha nálunk veszi igénybe a szolgáltatásokat: az EUROREPAR Car Service autószerviz hálózatban minden gyári karbantartást és valamennyi javítást minősítéssel rendelkező, képzett szakemberek végeznek el az autóján, és csakis az adott autógyártó követelményei és módszertani előírásai alapján.

 

Jótanács Eurorepar Car Service

  • Az EUROREPAR Car Service minden szervizbeavatkozás alkalmával magas színvonalú szolgáltatást nyújt Önnek. A kiváló minőség, jó ár és a hatékonyság mellett minden esetben gépjármű tanácsadással egészítjük ki szolgáltatásunkat.

Vállalásaink

  • Egyszerűsítjük az életetét: Online Szervizidőpont-foglaló platformunk és Karbantartásdíj-kalkulátorunk
    a 7 MINDEN napján, a NAP 24 órájában az Ön rendelkezésére áll. Néhány kattintás és interaktív rendszerünk máris visszaigazolja Önnek a kiválasztott szervizidőpontot az Ön által választott autószervizünken.

 

  • Az Ön bizalmára építünk:  pontos árkalkuláció, gyártói gépjárműgarancia érvényben tartása, jótállás az Eurorepar alkatrészekre és azok beépítésére. 

 

  • Üzletvitelünkben kiemelt figyelmet kap a környezetvédelem és törekszünk a környezettudatok eljárásokra.

icon-gear