Mutasd a legközelebbi autószervizt

Vissza

Műszaki tanácsadás

Nemrégiben vásárolta új autóját vagy már többezer kilométert autóztak együtt?

Az Eurorepar Car Service szakképzett autószerelő munkatársai olyan szaktanácsot adnak Önnek, mely az autó életkorának, a futott kilométereknek, az igénybevételnek függvényében - pénzügyileg – a lehető legjobb megoldást jelentse Önnek, megkímélve Önt a feleslegesen drága megoldások alkalmazásától.

Az Eurorepar Car Service-nél mi hosszútávú kapcsolatot szeretnénk Önnel kialakítani, melynek alapja – jól tudjuk – a bizalom, és ahol a kapcsolat a párbeszédre épül. Ha tehát szakemberünk a jármű állapotának felmérése közben valamilyen eltért talál, azonnal tájékoztatjuk Önt és Önt bevonva, közösen döntünk a szükséges beavatkozásról úgy, mintha a saját autónkról lenne szó. Az Ön jóváhagyása nélkül a gépjárművén semmilyen beavatkozást nem végzünk!

 

Ez azt is jelenti, hogy amennyiben az Ön által jelzett szervizigényt nem tartjuk indokoltnak (pl. kuplung cseréje egy – az életgörbéje végén járó – gépjárművön), úgy jelezni fogjuk, hogy Ön ne költsön feleslegesen olyan javításokra, amely az autó állapotát, biztonságos használatát nem javítja.

 

Ezt is jelenti az átlátható működés, melyet nyújtunk Önnek …

icon-gear