Mutasd a legközelebbi autószervizt

Vissza

Pénztárcabarát ajánlatok

Az Ön elégedettsége értékes számunkra. És éppoly értékes számunka az Ön biztonsága is.

Az Eurorepar Car Service-nél nincs kompromisszum a biztonságos autózást illetőn. Pénztárcabarát megoldásokat ajánlunk? Igen! De ez nem jelenti azt, hogy  engednénk a minőségen akár autóbiztonsági kérdésekben akár a beépített alkatrészek tekintetében.

Az Eurorepar Car Service meggyőződése, hogy az ügyfél számára nem az olcsó ajánlat a jó. Az Eurorepar Car Service elközeletten képviseli azt, hogy minőségi szolgáltatást, hatékony megoldást ajánljon pénztárcabarát áron még akkor is, ha ez a megoldási javaslat nem a legolcsóbb. A döntés természetesen minden esetben az Öné. Több javaslat közül is választhat!

 

Minőség …

Az általunk forgalmazott és beépített cserealkatrészek maximálisan megfelelnek az autógyártók előírásainak. Minimum 1 év alkatrész- és munkadíj garanciát biztosítunk ügyfeleinknek az eredeti gyári alkatrészekkel végzett javításokra  és minimum 2 évet biztosítunk az Eurorepar autóalkatrészekkel végzett javításokar. Sőt, számos Eurorepar alkatrészre még ennél is több jótállást adunk! (pl. lengéscsillapítókra, a kipufogódobra és a hidraulikus akkumulátorokra stb.)  

Hatékonyság …

Szakértő szerelőcsapatunk rendszeres műszaki képzésen vesz részt, munkáját multimárkás műszaki platform támogatja. Ez teszi lehetővé azt, hogy bármely gépjárműmárkával rendelkezik is a kedves ügyfél, a karbantartási és javítási munkákat minden esetben a gyártó előírásainak maximális tiszteletben tartása mellett végzik autóján.

 

Árazás …

Megbízható, multimárkás európai autójavító hálózatunk az átlagos piaci áraknál 20%-kal kedvezőbb ajánlatokkal várja ügyfeleit. Az Eurorepar Car Service-nél Önt nem érhetik meglepetések, átlátható ajánlataink mellett soha nem számlázunk semmilyen plusz költséget, amelyet korábban Önnel nem egyeztettünk és Ön arra nem adta jóváhagyását.

 

icon-gear