Mutasd a legközelebbi autószervizt

Őszi - Téli Alapfelkészítés

 

ŐSZI - TÉLI ALAPFELKÉSZÍTÉS SZERVIZCSOMAG 10.500 FT * + 10% JAVÍTÁSI KEDVEZMÉNY* A FELTÁRT HIBÁKRA

 

Az őszi-téli évszakok nagyobb igénybevétele miatt érdemes úgy nekivágni az autózásnak, hogy a jármű kifogástalan állapotban legyen.

De honnan is tudhatnánk, hogy minden rendben van-e, hiszen vannak olyan ellenőrzések, melyeket csak szakember tud ellenőrizni.?

Az Eurorepar Car Service autószervizek vállalják jáműve őszi-téli alapfelkészítését, átvizsgálását!

 

Mire terjed ki az ellenőrzés:

Az alapfelkészítés kiterjed :  világítás- és jelzőberendezések illetve ablakmosó és törlő rendszer ellenőrzésére, motorolaj - hűtőfolyadék és fékfolyadék szintjének ellenőrzése, gumiabroncsok nyomásainak ellenőrzése, beleértve a DOT szám ellenőrzését (gyári kopásjelzővel ellátott abroncsok esetén).

 

Mire terjed ki az alkatrész- és munkadíj kedvezmény:

A szervizművelet során a szakember avatott szeme és az ellenőrzési protokoll feltárhat olyan hiányosságokat, melyek javításával elkerülhet egy későbbi nagyobb összegű szervizkiadást, illetve természetesen feltárhat olyan műszaki rendellenességeket is, melyek megoldása nem halasztható. 

Fontos tudnia, hogy az Eurorepar Car Service egyik legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy a felmerült a javításokhoz, karbantartásokhoz többféle megoldási alternatívát kínáljon, hogy ezáltal ügyfeleinek biztosítsák a választás lehetőségét.

Szervizeink erőssége, hogy az idősebb autók szervizelésére pénztárcabarát megoldásokat tud ajánlani, hiszen az autó életkora sokban befolyásolja a döntést. Egy idősebb autót alacsonyabb szervizköltségekkel szeretnénk karbantartani, ez természetes! 

Jelentkezzen be még ma autószervizükbe, ellenőriztesse autóját a biztonságos közlekedésért, és ha az átvizsgálás során felmerülne bármilyen anomália, válassza az Önnek leginkább megfelelő javítási- és karbantartási ajánlatot!

Ajánlatunk biztosan találkozni fog az Ön elképzeléseivel!

 

 

* A teljes tájékoztatásért kattinston a részletek gombra.

icon-gear