Mutasd a legközelebbi autószervizt

Vissza

Mechanikus munka Mechanikus munka

Az EUROREPAR Car Service szinte bármely autómárka bármilyen problémájára megoldást nyújt

 

Az EUROREPAR Car Service-nél mindennemű szervizbeavatkozással állunk rendelkezésére, személyre szabott tanácsot kap tőlünk, figyelemmel követjük az Ön ügyfél-aktivitását, és minden alkalommal minőséget-szaktudást garantáló megfizethető árérték arányú szolgáltatásokkal várjuk!

 

Bármely autózással kapcsolatos kérdésben, bármely műszaki probléma, meghibásodás esetén, vagy akár egy balesetet követő karosszéria munkára, az Eurorepar Car Service a gépjármű teljes élettartama alatt pénztárcabarát, a jármű műszaki állapotához igazított, az Ön igényeire adaptált szolgáltatásokkal, magas szintű szaktudással várja Önt és gépjárművét, hogy a kellemetlen helyzeten a lehető leghamarabb, a lehető legjobb áron és a legkisebb fennakadással túljusson, és az Ön mobilitása mindeközben megoldott legyen.

A gépjármű szakma mély és szerteágazó ismerete révén, autójavtó hálózatunkban szinte minden autómárka, szinte valamennyi fontos szervizbeavatkozását, karbantartását, szervizelését vállaljuk: sebességváltók, tengelykapcsolók, vízpumpa, hűtőkör, generátor, önindító, fedélzeti elektronika ….és még sorolhatnánk.

 

Az EUROREPAR Car Service hálózat tagjai magas szinten felszerelt autójavító műhelyek, melyekben a célszerszámokon kívül olyan multimárkás, szabadalmaztatott diagnosztikai berendezés is rendelkezésre áll, mely 35.000 féle autómodell hibakeresési műveletsorát képes kezelni.

 

A hálózat személyi állománya igazi, autójavításban tapasztalt, rendszeresen és magas szinten képzett szakemberekből áll, akik a legfrissebb technológia fejlesztésekben is naprakészek, és mindig empatikusan állnak az Ön kéréséhez.

Jótanács Eurorepar Car Service

  • Ha autója meghibásodik, balesetet szenved vagy vontatni kell, akár telefonon, akár interneten vegye fel a kapcsolatot az Eurorepar Car Service hálózatával, és egyeztessen időpontot.

Az Ön Kérdései:

Szívesen látjuk! Csatlakozzon!

Ha Ön márkafüggetlen autószervize van, és szeretne:

  • nagyobb forgalmat,
  • műszaki támogatást és
  • egy magasabb szintű ügyfélkiszolgáltást bevezetni,

az Eurorepar Car Service hálózat tagjaként mi biztosítjuk Önnek ezt a szakmai támogatást.

Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, itt, és kollégáink egyeztetés céljából keresni fogják Önt!

Semmiképp!

Az Eurorepar Car Service hálózat egy nagy európai autógyártó konszern márkafüggetlen javító és karbantartó hálózata.
Szakembereink az átvizsgálásokat és a javításokat is a gyártó előírásainak megfelelően végzik, így az autóra vonatkozó jogszabályi- és/vagy szerződéses garancia is érvényben marad.

 

Természetesen!

A fiatalabb autók valóban nagyon komplex rendszerek, számos bonyolult technológiai megoldással, elektronikus vezérléssel.

Az Eurorepar Car Service szakemberei rendszeres továbbképzéseken ismerkednek meg ezekkel az új technológiákkal. Összetett probléma esetén többmárkás műszaki szakértő csapat segíti a megoldás megkeresését.

icon-gear