Mutasd a legközelebbi autószervizt

Vissza

Gyári revízió Gyári revízió

Kizárólag a gyártó előírásai alapján végzett szervizműveletek, ellenőrzések és a kopó alkatrészek cseréje.

 

A gépjármű élettartama alatt periodikusan, egyfajta szabályos ritmusban követik egymást a gyártó által előírt kötelező karbantartás szervizbeavatkozásai.

 

A gyári kötelező revíziók alkalmával szakszerviezinkben ellenőrzik az alapvető biztonsági elemeket és cserélnek bizonyos autóalkatrészeket. A gépjármű számítógépének diagnosztikai vizsgálata, a karbantartás jelző beállítása, a fékek, a kormánymű, a gumiabroncsok és kerekek, valamint a világítás szemrevételezéssel történő ellenőrzése, továbbá az olajcsere, az olajszűrő és a gázolajszűrő cseréje például kötelezően elvégzendő szervizműveletek minden gyári revízió alkalmával.

 

A gépjármű kifogástalan állapotának megőrzése érdekében további alkatrészeket és berendezéseket érintő szervizműveletekre is sor kerül, melyek kopása természetes folyamat, azaz a gépjármű használatának szükségszerű velejárója. Ezeket az elemeket meghatározott futásteljesítmény megtétele után cserélni szükséges. Ezek például a lengéscsillapítók vagy a vezérműszíj.

 

Az EUROREPAR Car Service hálózat olyan multimárkás, szabadalmaztatott diagnosztikai berendezéssel felszerelt, mely lehetővé teszi szinte bármely autómárkán a hibakeresést és a gyári kötelező karbantartás tökéletes elvégzését. A szakmai hozzáértésnek és a gyártói utasítások szigorú betartásával végzett szervizműveleteknek köszönhetően a gépjárművet továbbra is védi az eredeti gyártói garancia biztonsága, bármely autómárkáról is van szó.

Jótanács Eurorepar Car Service

  • A vezetési stílustól, az autó használatának gyakoriságától függően a biztonsági rendszerek beállításai torzulhatnak, kopásuk felgyorsulhat.

    Két nagy gyári karbantartás között is tanácsos az autót az Eurorepar Car Service hálózatában ellenőriztetni.

  • A motorolaj szintjét, a gumik állapotát, az ablaktörlő lapátok működését vagy a világítást érdemes nagyon gyakran, két átvizsgálás között is ellenőriztetni.

  • Ha a még garanciális autónál elmulasztjuk valamelyik kötelezően előírt gyári karbantartás elvégzését, elveszíthetjük a gyári garanciát.

    Az Eurorepar Car Service szakemberei rendelkeznek mindazon műszaki információval és szakmai kompetenciával, amely lehetővé teszi az autó gyári kötelező karbantartásának elvégzését a gyári előírások teljes betartásával. A gépjármű garanciája nálunk biztos kezekben van!

Az Ön Kérdései:

Természetesen!

Az Eurorepar Car Service nagy teljesítményű, többmárkás diagnosztikai műszerrel dolgozik, amellyel minden további nélkül diagnosztizálható minden autó műszaki állapota.

A gyártók még a nagyon sokat futott autók esetében is javasolják a rendszeres átvizsgálást és egyes kopó alkatrészek (fékek, lengéscsillapítók stb.) cseréjét.

Műszaki dokumentációnkban elérhető - gyártói előírásoknak megfelelő - karbantartási terveink és speciális eljárásaink több, mint 35.000 különböző autótípus szakszerű karbantarátsát teszik lehetővé.

Multimárkás autószervizünkben minden autómárkát szívesen fogadunk!

Természetesen!

Szolgáltatásainkat az autógyártók szigorú előírásai alapján, az előírt műszerekkel és eljárásokkal végezzük. Így tehát, ha autóját az Eurorepar Car Service-nél javíttatja, az átvizsgálásokat és a javításokat is a gyártó előírásainak megfelelően végezzük: az autóra vonatkozó gyári garancia érvényben marad.

A karbantartást a szervizkönyvben dokumentáljuk, így Ön könnyen nyomon követheti az autón elvégzett, illetve az esedékes beavatkozásokat.

Minden további nélkül!

A fiatalabb autók valóban nagyon komplex rendszerek, számos bonyolult technológiai megoldással, elektronikus vezérléssel.

Az Eurorepar Car Service szakemberei rendszeres továbbképzéseken ismerkednek meg ezekkel az új technológiákkal.

Összetett probléma esetén többmárkás műszaki szakértő segíti a megoldás megkeresését.

Szívesen látjuk! Csatlakozzon!

Ha Ön márkafüggetlen autószervize van, és szeretne:

  • nagyobb forgalmat,
  • műszaki támogatást és
  • egy magasabb szintű ügyfélkiszolgáltást bevezetni,

az Eurorepar Car Service hálózat tagjaként mi biztosítjuk Önnek ezt a szakmai támogatást.

Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, itt, és kollégáink egyeztetés céljából keresni fogják Önt!

icon-gear