Mutasd a legközelebbi autószervizt

Vissza

Mit kell tudni EUROREPAR Car Service-ről ?

 

 

Az EUROREPAR Car Service elsősorban a +3 éves gépjárművek javítására és karbantartására szakosodott márkafüggetlen autószerviz hálózat, melynek szakmai-műszaki hátterét és szervezettségét Európa egyik legnagyobb autógyártója, a Stellantis konszern (Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Dodge, Jeep, RAM, Abarth) garantálja.

 

2 év alkatrész- és munkadíj garanciát biztosít ügyfeleinek, szervezett vevőszolgálati háttérrel.

 

A szervizhálózat a gépjárműjavítás minden területén kínál szolgáltatást ügyfeleinek, akár karbantartásra, akár hibaelhárításra, javításra van szükség: olajcsere, gumiabroncsok, fékrendszer, felfüggesztés, kipufogórendszer, vezérlés, hibakeresés – diagnosztika, stb…

 

Az ERCS autószervizek a beavatkozásokat az adott márka gyártói előírásainak szigorúan betartásával, és a javítási protokoll szerint végzik, melyet a műszaki-szakmai dokumentációkhoz biztosított hozzáférés és a hálózat szakembereinek rendszeres műszaki képzése tesz lehetővé.

 

Az Eurorepar Car Service partnerek számára a Stellantis megnyitotta a Peugeot, Citroën és DS márkák eredeti alkatrészei-, valamint új autó beszállítói márkák (pl. Bosch, SKF, Champion, Valeo, Luk, Monroe, FAG stb.)  termékeinek rendelésének lehetőségét is, az Eurorepar autóalkatrészeken felül.

 

Magas szintű marketing támogatást biztosítunk partnereinknek, mely nemcsak marketing konzultációt és tanácsadást biztosít
számukra, hanem pénzügyi hozzájárulást a helyi média megjelenésekhez (helyi rádió, sajtó, internet stb.).
Az országos szervizakciókat partnereinkkel közösen alakítjuk ki, és partnereink helyi egyedi ajánlatainak kidolgozásához is szakmai segítséget nyújtunk.

 

 

Az Eurorepar multimárkás autóalkatrészek a forgalomban lévő európai autópark több, mint 90%-át lefedik, árazásuknak köszönhetően ma már megkerülhetetlenek. Az Eurorepar autóalaktrész márka  mára komoly pozíciót vívott ki a gépjárműjavítás piacán.

 

HOZZA KI A MAXIMUMOT AUTÓSZERVIZÉBŐL!  NAGYOBB FORGALOM, MAGASABB JÖVEDELMEZŐSÉG!

 

 

 

Érdeklődjön az előnyökről! Lépjen velünk kapcsolatba, még ma!

 

 

icon-gear