Mutasd a legközelebbi autószervizt

Vissza

Minőségi szolgáltatás

Az Eurorepar Car Service egy olyan gépjármű karbantartó és javító szervizhálózat, mely a szakmai tanácsadásra, a szakmai hozzáértésre, az elérhetőségre és természetesen a nagyon jó minőségre / pénztárcabarát árazásra / hatékonyságra építi ügyfélkiszolgálását.

 

Az Eurorepar Car Service-ben olyan szakemberek dolgoznak, akik nemcsak többéves üzemi gyakorlattal rendelkeznek, de napra kész műszaki tudásukat folyamatos szakmai tréningeken fejlesztik. Ez teszi lehetővé azt, hogy bármilyen autómárkával és igénnyel keresi fel Ön szervizeinket, mi vállalni tudjuk a jármű szervizelését és javítását és minden esetben a márka gyártójának szakmai előírásai szerint járunk el. Szakértő csapatunkat egy multimárkás műszaki platform támogatja.

A szervizelésnél beépített Eurorepar alkatrészeket a gyártás során szigorú megfelelőségi  teszteken ellenőrzik, ezáltal biztosan megfelelnek a márka gyártója által előírt műszaki paramétereknek, ugyanakkor jelentősen olcsóbb szervizelési megoldást jelentenek Önnek.

Eurorepar alkatrészeinkre és azok beépítésére 1 év garanciát biztosítunk, sőt az akkumulátorokra, a hidraulikus akkumulátorokra, a lengéscsillapítókra és a kipufogódobokra a garancia 2 év.

 

Újabb bizonyíték arra, hogy nálunk gépjárműve jó kezekben van …

icon-gear